Primul meci de oina integral englezesc!

Primul meci de oina integral englezesc!
Oina incepe sa se dezvolte in Anglia!Asa cum au promis,jucatorii de la London Oina Society fac eforturi pentru dezvoltarea acestui sport in tara lor.
Astfel,in data de 12.09.2020,pe Stadionul apartinand Henley Rugby Club,a avut loc primul meci de oina dintre 2 echipe de oina din Anglia.
Protagoniste au fost London Oina Society si Hawks Vikings ,meciul incheindu-se la egalitate.
Apreciem ,eforturile tuturor participantilor la acest eveniment istoric pentru oina si,in mod deosebit,efortul facut de Rob Carter de la London Oina Society respectiv Richard Webb de la Hawks Vikings,pentru organizarea acestui eveniment.
De remarcat faptul ca toti participantii s-au simtit foarte bine pe durata acestei partide,fiind foarte incantati de faptul ca oina este un joc care le permite sa se relaxeze si sa se distreze foarte bine.
De altfel,acest aspect a fost constatat si de noi,anul trecut,cand la meciul demonstrativ de la Londra,am avut ocazia sa vedem atmosfera deosebita realizata de acesti sportivi si familiile lor,avand parte de o prezenta numeroasa in acest sens.
Eforturile de promovare a oinei in Anglia vor continua,prietenii nostri fiind foarte interesati de dezvoltarea acestui sport in tara lor.
In opinia lor,Henley poate deveni casa oinei in Anglia,acolo avand un stadion excelent si toate conditiile de pregatire.
Ii felicitam pe prietenii nostri din Anglia pentru acest eveniment deosebit si ii asiguram de tot sprijinul nostru pentru promovarea oinei in aceasta tara!
Mult succes!!
 

119671362_3884968771520264_2909481857304135233_n

Picture 1 of 7