UN ACTOR CELEBRU DE LA HOLLYWOOD JOACA SI SUSTINE OINA

Actorul Jonathan Legg , celebrul pentru productii ca “Godzilla: Final Wars”,  “Hell’s Snow “ ,” Siren: Blood Curse” si pentru realizarea emisiunii “Road Less Traveled”,  difuzata pe Discovery Channel,  vine in Romania pentru un proiect ambitios prin care isi propune sa sustina si sa promoveze valorile si traditiile romanesti.Actorul Jonathan Legg

Actorul va fi insotit de o intreaga echipa de la Discovery Channel pentru a realiza un reportaj despre Romania, in cadrul caruia, va fi inclusa si prezentarea sportului nostru national, oina.

Pentru a invata si a intelege cat mai bine regulile jocului, Jonathan Legg  va participa la un meci demonstrativ de oina ce va avea loc joi, 30 octombrie, incepand cu ora 13.00, pe Stadionul National de Rugby “ Arcul de Triumf”.

Actorul si membrii echipei sale vor intra pe teren si vor incerca sa descopere secretele acestui joc, vechi de sute de ani, intregul meci urmand sa fie filmat de echipa de la Discovery Channel.

Evenimentul este organizat de Federatia Romana de Oina in parteneriat cu Federatia Romana de Rugby, compania de marketing MyBC si agentia de turism Danco Pro Communication.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *