ȘI TU POȚI FI CAMPION LA OINĂ!- SIBIU

Federația Română de Oină  în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, desfășoară a treia parte a proiectul Pierre de Coubertin ”ȘI TU POȚI FI CAMPION LA OINĂ” –  la  Sibiu în perioada 21- 23 noiembrie 2014, la Colegiul Tehnic ”Terezianum”- în incinta sălii de sport (strada Postăvarilor nr.18).

Pentru etapa ”Inițiere copii în oină” au fost selectați copii din grupul țintă – băieți născuți în anul 2000( cu posibilitatea participării și copiilor mai mici de vârsta de 14 ani, nelegitimați), din județul Alba de la Școala Generală Petrești (prof. coord. Cristea Marian Daniel) și din județul Brașov- Școala Generală Recea ( prof.coord. Avram Nelu).

Sâmbătă 22 noiembrie 2014, vor avea loc activități  cu scopul de a iniția elevii în tainele oinei, sportul nostru național.

Duminică, 23 noiembrie 2014  se va desfășura competiția în care vor fi desemnați reprezentanții zonei SIBIU la turneul final, cu participarea reprezentantelor celor 6 centre de selecție și inițiere  (Constanța, Zalău, Sibiu, Craiova, Bârlad, Timișoara), ce va avea loc în perioada 28-31 noiembrie 2014 în Sibiu.

 

Informații despre proiect: www.pierredecoubertin.froina.ro

Organizator: Profesor Șiclovan Laurențiu

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *