NOI ARBITRI DE OINA

In perioada 20-21.09.2014 s-a desfasurat la Mioveni ,in organizarea Comisiei Centrale a Arbitrilor,cursul de formare a arbitrilor destinat ,in principal,arbitrilor juniori.Activitatea,organizata cu sprijinul deosebit al C.S.Dacia Mioveni 2012  si Primariei Mioveni,a fost un real succes.Pentru prima data in istorie,comisia de specialitate a format arbitri la o varsta frageda cu scopul de a se reusi initierea si pregatirea acestora in ceea ce priveste arbitrajul in oina.
La activitatea au participat ,in special, cursanti de la clubul gazda dar si alte persoane din judetul Arges si Calarasi.
Pe langa arbitri juniori ,cu acesta ocazie au fost formati si arbitri cu varste mai mari,astfel incat la finalul activitatii,in urma sustinerii examenului final,un numar de 17 persoane au obtinut legitimatiile de arbitri.
Comisia centrala de specialitate a fost reprezentata de domnii Traian Persinaru si Radu Iancu,la activitate fiind prezent si presedintele federatiei.
Cei prezenti au apreciat faptul ca  ,daca vor continua sa se pregateasca ,un numar insemnat dintre proaspetii arbitri vor putea sa oficieze in scurt timp meciuri oficiale ale federatiei.
Federatia multumeste C.S.Dacia Mioveni 2012  si Primariei Mioveni pentru conditiile foarte bune oferite pentru organizarea acestei activitati .In acelasi timp felicita tinerii arbitri si le doreste mult succes in aceasta cariera.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *