CU CE GÂNDURI PLEACĂ ECHIPELE PARTICIPANTE LA TURNEUL PLAY-OFF AL CAMPIONATULUI NAŢIONAL PENTRU SENIORI DE LA BUCUREŞTI?

Va fi un turneu tare! 

 

Pentru a prefaţa turneul de oină de pe stadionul din complexul sportiv Cotroceni din Bucureşti, programat pe data de 29 iunie a.c., în zi de mare sărbătoare creştină – Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – am contactat câte un reprezentant al fiecărei echipe participante, care ne-a transmis o parte din obiectivele propuse.

 

Daniel Benghea (A.C.S. Frontiera Tomis): „Plecăm la acest prim turneu play-off cu gândul de a ne păstra primul loc în clasament. Nu va fi uşor, deoarece toate echipele ajunse în această fază a competiţiei pot produce surprize, având loturi cu jucători buni. Formaţia din Turnu Roşu are câţiva tineri foarte imprevizibili în joc şi trebuie să fim atenţi. Frontiera Tomis are tot lotul valid, în exprimarea echipei noastra putându-se vedea experienţa pe de o parte şi elanul tinerilor pe de alta. Credem că ne putem apropia un nou titlu de campioană dacă învingem în toate cele trei jocuri din Bucureşti”.

 

Radu Jerlăianu (A.C.S. Straja Bucureşti): „Pornim cu dorinţa de a recupera punctele pierdute la turneul de la Constanţa, atunci când echipa noastră a avut ceva probleme de lot. Straja rămâne o formaţie redutabiliă pentru orice adversar. Suntem încrezători şi pentru că în acest an am pornit foarte bine, câştigând Cupa Regelui, în dauna rivalei Frontiera. Ne-am completat echipa cu încă 2-3 jucători tineri, de perspectivă, care pot demonstra că merită să îmbrace tricoul alb-roşu.

Fiind gazde la acest turneu, consider că avem o a şansă în plus, pe care nu vrem să o ratăm. Straja se va bate pentru titlul naţional până la ultima partidă”. 

 

Ioan Chifan (C.S. Biruinţa Gherăieşti): „Trebuie să luptăm până la capăt pentru a spera să ieşim din nou campioni. Biruinţa este o echipă de tradiţie a Moldovei şi trebuie să demonstrăm că nu degeaba suntem principala contracandidată a Frontierei. Sperăm să recuperăm mijlocaşul central care s-a accidentat la Constanţa în chiar primul meci. L-am testat la un turneu amical desfăşurat la Gherăieşti, în urmă cu o săptămână, şi am observat ca este aproape de potenţialul maxim. Lotul ce îl vom deplasa este unul tânăr, care va pune mari probleme adversarelor. Indiferent de competiţie, Biruinţa vrea să câştige întotodeauna, deoarece şi-a format de mulţi ani această mentalitate, specifică sportivilor. Va fi un turneu tare”.

 

Stelian Istrate (C.S. Oltul Turnu Roşu): „Avem o formaţie de mare viitor, care poate creşte de la meci la meci. Noi ne dorim să ducem pe mai departe tradiţia oinei, indiferent de rezultatele pe care le înregistrăm la competiţii. Ne dorim să învingem, dar nu cu orice mijloace. De aceea, ne-am propus să creştem copii şi juniori din propria pepinieră, ca peste timp să culegem roadele. Oltul va fi o echipă care va încerca la fiecare meci să facă o figură frumoasă. Prezenţa noastră la turneul play-off este deja o performanţă pentru care am muncit mult”.

 

Grupaj realizat de Marius NICULESCU

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *