Comunicat de presă

Federaţia Română de Oină va participa marți 24 martie 2015, la ceremonia de înmânare a Înaltului Patronaj al Majestăţii Sale Regelui Mihai I. Ceremonia se va desfășura în Sala Tronului de la Castelul Peleş (Sinaia), de la ora 11.00, în prezența Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, care, în numele Majestăţii Sale Regelui Mihai I, va înmâna brevetul Federaţiei Române de Oină.
La evenimentul de marți de la Castelul Peleş, și-au anunțat prezența Alin Petrache – preşedintele COSR, Gabriela Szabo – Ministrul Tineretului şi Sportului, Carmen Tocală – secretar de stat în MTS şi foşti jucători de oină, conducători de cluburi sau parteneri ai sportului nostru naţional.
Federaţia Română de Oină își desfășoară activitatea de doi ani de zile sub Patronajul Casei Regale (din februarie 2013), într-o colaborare unică în istoria de peste 100 de ani a sportului nostru național.